Βάζετε όλα τα υλικά στο μπολ του μίξερ και τα ανακατεύετε με το φτερό για 3 λεπτά περίπου. Τα βούτυρα πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου.
Πλάθετε τα κουλουράκια και τα τοποθετείτε σε αντικολλητικό χαρτί.
Αλείφετε με αυγό και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200-220 βαθμούς με αντιστάσεις.
Κουλουράκια Κανέλας
Υλικά
- 1 κιλό (8 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
- 200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη άχνη
- 3 αυγά
- 200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο γάλακτος
- 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο
- 20 γρ. (1 φακελάκι) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
- 100 ml (1 /2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 40 γρ. (4 κουτ. σούπας) κανέλα
- 200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) μέλι
Εκτέλεση
Υλικά
- 1 κιλό (8 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
- 200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη άχνη
- 3 αυγά
- 200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο γάλακτος
- 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο
- 20 γρ. (1 φακελάκι) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
- 100 ml (1 /2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 40 γρ. (4 κουτ. σούπας) κανέλα
- 200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) μέλι
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους