Βράζετε τα αυγά για 9 λεπτά. Ψιλοκόβετε το σχοινόπρασο και κόβετε στη μέση τα αυγά. Αφαιρείτε πολύ προσεκτικά τους κρόκους από τα αυγά και στη συνέχεια τους τρίβετε στον τρίφτη (από το ψιλό μέρος). Στον κάδο του μίξερ χτυπάτε το ΓΙΩΤΗΣ Crème, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Προσθέτετε τους τριμμένους κρόκους, το αλάτι, το πιπέρι, τη μουστάρδα και το ψιλοκομμένο σχοινόπρασο και ανακατεύετε.
Τοποθετείτε το μίγμα μέσα σε σακούλα κορνέ και με μύτη της αρεσκείας σας γεμίζετε τα ασπράδια αυγού.
Πασπαλίζετε με φρέσκο πιπέρι και σερβίρετε.