Κόβετε τους χουρμάδες σε κομμάτια.
Βάζετε τους φακέλους με το Έτοιμο Γλάσο Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ σε ζεστό νερό για 2 με 3 λεπτά.
Σε ένα μπολ ρίχνετε όλα τα υλικά μαζί, εκτός από την κουβερτούρα, και ανακατεύετε καλά.
Πλάθετε μικρά μπολάκια και τα τοποθετείτε στο ψυγείο για μία ώρα περίπου.
Λιώνετε την Κουβερτούρα Σοκολάτα Λευκή ΓΙΩΤΗΣ σε μπεν μαρί.
Βουτάτε τα σοκολατένια μπαλάκια μέσα στην κουβερτούρα ένα ένα. Τα βγάζετε με τη βοήθεια ενός πιρουνιού και τα τοποθετείτε σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
Τα βάζετε στο ψυγείο να παγώσουν.