[@ArticlePhoto]
Σοκολατάκια με χουρμάδες και λευκή σοκολάτα

Κόβετε τους χουρμάδες σε κομμάτια.
Βάζετε τους φακέλους με το Έτοιμο Γλάσο Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ σε ζεστό νερό για 2 με 3 λεπτά.
Σε ένα μπολ ρίχνετε όλα τα υλικά μαζί, εκτός από την κουβερτούρα, και ανακατεύετε καλά.
Πλάθετε μικρά μπολάκια και τα τοποθετείτε στο ψυγείο για μία ώρα περίπου.
Λιώνετε την Κουβερτούρα Σοκολάτα Λευκή ΓΙΩΤΗΣ σε μπεν μαρί.
Βουτάτε τα σοκολατένια μπαλάκια μέσα στην κουβερτούρα ένα ένα. Τα βγάζετε με τη βοήθεια ενός πιρουνιού και τα τοποθετείτε σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
Τα βάζετε στο ψυγείο να παγώσουν.

  • 120 γρ. χουρμάδες βασιλικοί χωρίς κουκούτσι
  • 80 γρ. (2/3 φλιτζ. τσαγιού) Νιφάδες Βρώμης με Super Fruits Fytro 
  • 2 φάκελοι Έτοιμο Γλάσο Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ 
  • 2 πλάκες Κουβερτούρα Σοκολάτα Λευκή ΓΙΩΤΗΣ
  • 50 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) κάσιους χοντροκομμένα
  • 50 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) φουντούκια χοντροκομμένα
  • 20 γρ. (4 κουτ. σούπας) λικέρ αμυγδάλου
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους