Ετοιμάζετε τη ζύμη σου: σε μια κατσαρόλα ζεσταίνετε το νερό με τη ζάχαρη και το βούτυρο (ή τη μαργαρίνη). Ανακατεύετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ με το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ και τα προσθέτετε σιγά σιγά στην κατσαρόλα, ανακατεύοντας συνεχώς με ξύλινη κουτάλα, για περίπου πέντε λεπτά.
Αφήνετε το μίγμα να κρυώσει λίγο, το αδειάζετε στο μπολ του μίξερ και προσθέτετε ένα -ένα τα αυγά, χτυπώντας το μίγμα στη δυνατή ταχύτητα για 2-3 λεπτά.
Βάζετε το μίγμα σε σακούλα ζαχαροπλαστικής και σχηματίζετε πάνω σε ένα ταψί με λαδόκολλα έναν μεγάλο κύκλο (διαμέτρου περίπου 26 εκατοστών) ή 2 μικρότερους κύκλους (διαμέτρου περίπου 13 εκατοστών).
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C αέρα για περίπου 30 λεπτά και αφήνετε να κρυώσει καλά.
Ετοιμάζετε την κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Τιραμισού ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με της οδηγίες του φακέλου.
Ανακατεύετε το τριμμένο μπισκότο με το κονιάκ, τον καφέ και το μισό Κακάο ΓΙΩΤΗΣ.
Κόβετε το σου στη μέση. Απλώνετε στο ένα μέρος την κρέμα και από πάνω το μίγμα με το μπισκότο.
Τοποθετείτε από πάνω την δεύτερη στρώση σου και πασπαλίζετε με το υπόλοιπο κακάο.
Tip! Μπορείτε να πασπαλίσετε με φουντούκια, κρατώντας λίγα για γαρνίρισμα.
*Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Τιραμισού ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.