[@ArticlePhoto]
Θρεπτικό soft cookie pie χωρίς βούτυρο και αυγά

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160°C, στον αέρα.
Σε ένα μπολ προσθέτουμε το αλεύρι βρώμης, την Καστανή Ζάχαρη Fytro, τη βανιλίνη, το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ, το ελαιόλαδο, το γάλα, την Κουβερτούρα γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ ψιλοκομμένη και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι, να αρχίσει να δένει το μίγμα.
Απλώνουμε ένα αντικολλητικό χαρτί στη βάση ενός μαντεμένιου τηγανιού 22 εκατοστά (ή σε ένα στρογγυλό ταψάκι 22 εκατοστά).
Ρίχνουμε στο μίγμα τις Νιφάδες Bρώμης Fytro, ανακατεύουμε και το αδειάζουμε μέσα στο μαντεμένιο τηγάνι.
Πασπαλίζουμε με την Kουβερτούρα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ από πάνω και με ένα κουτάλι το στρώνουμε ομοιόμορφα, έτσι ώστε οι μισές σταγόνες να μπουν μέσα στο μίγμα και μερικές να μείνουν από πάνω, για να λιώσουν καθώς θα ψήνεται.
Ψήνουμε για 25 λεπτά στον φούρνο.
Βγάζουμε από τον φούρνο και συνοδεύουμε, αν θέλουμε, με λίγο παγωτό βανίλια. 
*Από τον chef Σταύρο Βαρθαλίτη.

 
100 γρ. αλεύρι βρώμης
1 κ.γ. Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
8 κ.σ. Καστανή Ζάχαρη Fytro
125 γρ. Κουβερτούρα γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ
1 βανιλίνη
4 κ.σ. ελαιόλαδο
80 γρ. γάλα 3,5% λιπαρά
1 κ.σ. Νιφάδες Bρώμης Fytro
100 γρ. Kουβερτούρα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους