[@ArticlePhoto]
Κρέπες με κρέμα cheese cake και βύσσινο

Ετοιμάζετε το 1·2·Bake! Μίγμα για Κρέπες και την Κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση Τσήζκεικ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες των συσκευασιών αντίστοιχα.
Σουρώνετε το βύσσινο από το σιρόπι και το βάζετε σε μια μικρή κατσαρόλα.  
Διαλύετε το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ και τα βράζετε σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να δέσει η κρέμα.
Γεμίζετε τις κρέπες με την κρέμα και το βύσσινο, τυλίγετε και γαρνίρετε με το σιρόπι βύσσινο.

* Η Κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση Τσήζκεϊκ ΓΙΩΤΗΣ παρασεκυάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.

1 συσκευασία 1·2·Bake! Μίγμα για Κρέπες 
500 ml (2 1/2 φλιτζ. τσαγιού) νερό 
1 κομπόστα βύσσινο σε σιρόπι 
10 γρ. (2 κουτ. γλυκού) Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ
1 φάκελος Κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση Τσήζκεικ ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους