Διαλύετε τα 2 φακελάκια Μαγιά Στιγμής ΓΙΩΤΗΣ σε μισή κούπα χλιαρό νερό και ρίχνετε το διάλυμα στο Αλεύρι Για Όλες Τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ. Προσθέτετε το γάλα, το βούτυρο, τη ζάχαρη, το αλάτι και τα αυγά χτυπημένα.
Ανακατεύετε το μίγμα ώσπου να γίνει μια μαλακή και λεία ζύμη.
Μαζεύετε τη ζύμη σε μια μπάλα και την αφήνετε σκεπασμένη.
Ετοιμάζετε τη γέμιση:
Σοτάρετε τον κιμά και το κρεμμύδι με το βούτυρο και προσθέτετε αλάτι, πιπέρι και μερικές κουταλιές νερό.
Αφήνετε να σιγοψηθεί επί μισή ώρα μέχρι να φύγουν τα υγρά.
Τον αποσύρετε από τη φωτιά και προσθέτετε μαϊντανό και άνηθο ψιλοκομμένο, τα βραστά αυγά, τη φρυγανιά, το κροκάδι, αφού το χτυπήσετε με το γάλα και τη φέτα. Ανακατεύετε καλά τα υλικά.
Παίρνετε κομμάτια ζύμης και τα ανοίγετε ανάμεσα σε δύο λαδόχαρτα, σε λεπτό φύλλο (πάχος 0,3 εκατοστά). Κόβετε το φύλλο σε δίσκους με κούπα διαμέτρου 8 εκατοστών ή με ένα ποτήρι κρασιού.
Βάζετε στο κέντρο μια κουταλιά γεμάτη από το μίγμα του κιμά. Διπλώνετε το φύλλο σε ρολό προσέχοντας να κλεισθεί το μίγμα μέσα.