Ετοιμάζετε τις Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με την οδηγία του κουτιού.
Κόβετε σε κομματάκια τα κρεμμύδια, το σκόρδο, το πράσο, τις πιπεριές και τον μαϊντανό, τα βάζετε σε κατσαρόλα μαζί με τον κιμά και τα τσιγαρίζετε με το μισό ελαιόλαδο.
Σβήνετε με το κρασί, προσθέτετε 1 φλιτζάνι τσαγιού νερό και αφήνετε να σιγοβράσουν μέχρι να εξατμισθούν όλα τα υγρά.
Κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε 3 αυγά, τη φέτα, τη μισή γραβιέρα και το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ.
Σε ένα μεγάλο ταψί ρίχνετε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και τη σάλτσα ντομάτας.
Από πάνω στρώνετε κρέπες και το 1/5 της γέμισης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία για άλλες 4 φορές και τελειώνετε με κρέπες.
Χτυπάτε 2 αυγά με 1/2 φλιτζάνι τσαγιού γάλα και περιχύνετε τις κρέπες.
Πασπαλίζετε με την υπόλοιπη γραβιέρα και ψήνετε σε μέτρια προθερμασμένο φούρνο για 40-45 λεπτά.