Ζυμώνετε πολύ καλά όλα τα υλικά μέχρι να σφίξει η ζύμη και τα αφήνετε να ξεκουραστούν και να φουσκώσουν λίγο. Το πλάθετε και το κόβετε σε κυβάκια των 4-5 γραμμαρίων. Τα πιέζετε με το δάκτυλο για να σχηματιστεί στο κέντρο μία λακκούβα και έπειτα τα βάζετε μέσα σε αλεύρι για να μην κολλήσουν. Βράζετε μπόλικο νερό και ρίχνετε τα νιόκι κοσκινίζοντάς τα. Βράζετε για περίπου 10-15 λεπτά.
Τα βγάζετε από την κατσαρόλα, τα ζεματάτε με λίγο λάδι ή βούτυρο και γαρνίρετε με κιμά, αλλαντικά, παρμεζάνα κ.λπ.