Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τον αφήνετε να κρυώσει καλά.
Προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από την άχνη και τη μαρμελάδα, ζυμώνετε καλά και ανοίγετε τη ζύμη σε λεπτό φύλλο.
Κόβετε με την βοήθεια ενός ποτηριού στρογγυλά πιτάκια. Απλώνετε λίγη μαρμελάδα Fytro και διπλώνετε σε σχήμα μισοφέγγαρου. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C αέρα για μισή ώρα περίπου.
Αφήνετε τα σκαλτσούνια να κρυώσουν και τα πασπαλίζετε με τη ζάχαρη άχνη.