[@ArticlePhoto]
Σκαλτσούνια με μαρμελάδα

Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τον αφήνετε να κρυώσει καλά.

Προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από την άχνη και τη μαρμελάδα, ζυμώνετε καλά και ανοίγετε τη ζύμη σε λεπτό φύλλο.

Κόβετε με την βοήθεια ενός ποτηριού στρογγυλά πιτάκια. Απλώνετε λίγη μαρμελάδα Fytro και διπλώνετε σε σχήμα μισοφέγγαρου. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C αέρα για μισή ώρα περίπου.

Αφήνετε τα σκαλτσούνια να κρυώσουν και τα πασπαλίζετε με τη ζάχαρη άχνη.

  • 1 φάκελος Πουρές Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ
  • 800 γρ. (4 φλιτζ. τσαγιού) Γάλα
  • 450 γρ. (3 φλιτζ. τσαγιού) πούδρα αμύγδαλου
  • 100 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 κουτ. γλυκού ανθόνερο
  • 300 γρ. (2 1/2 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 
  • 150 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη άχνη
  • 80 γρ. (4 κουτ. σούπας) Μαρμελάδα Fytro της αρεσκείας σας
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους