[@ArticlePhoto]
Φανουρόπιτα

Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί στο χέρι και αδειάζετε τη ζύμη σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί.
 Ψήνετε στους 180°C αέρα για 45΄.

  • 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) ηλιέλαιο
  • 250 γρ. (1 ¼ φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
  • 50 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) κονιάκ
  • 1 πορτοκάλι (χυμό και ξύσμα)
  • 10 γρ. (1/2 φακελάκι) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
  • 5 γρ. (2 κουτ. γλυκού) κανέλα
  • 2,5 γρ. (1 κουτ. γλυκού) γαρίφαλο τριμμένο
  • 250 ml (1 ¼ φλιτζ. τσαγιού) νερό χλιαρό
  • 480 γρ. (4 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους