Πλένετε καλά τις πατάτες, τις τυλίγετε με αλουμινόχαρτο και ψήνετε, μέχρι να μαλακώσουν. Κόβετε την πατάτα κατά μήκος, την αδειάζετε και την πατάτε με ένα πιρούνι. Κόβετε τα κρεμμύδια σε φέτες και ψιλοκόβετε τις πιπεριές. Τα σοτάρετε στο ελαιόλαδο, προσθέτετε το σκόρδο και σβήνετε με το κρασί. Σιγοβράζετε, μέχρι να εξατμισθούν τα υγρά και προσθέτετε τη βραστή γαλοπούλα, τα αυγά και το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ. Έπειτα, προσθέτετε τη μουστάρδα, το γάλα, την πατάτα, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύετε. Γεμίζετε τις πατάτες με τη γέμιση. Χτυπάτε ελαφρώς το ΓΙΩΤΗΣ Crème και το απλώνετε επάνω από τις πατάτες. Πασπαλίζετε με το τριμμένο τυρί και ψήνετε στους 250 °C, στον αέρα, μέχρι να πάρουν χρώμα.