[@ArticlePhoto]
Γιαούρτι ροδάκινο

Παρασκευάζετε το Φρουί Ζελέ με γεύση Ροδάκινο ΓΙΩΤΗΣ (και τους 2 φακέλους) σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής, χρησιμοποιώντας χυμό ροδάκινο αντί για νερό. Προσθέτετε στο έτοιμο ζελέ το γιαούρτι και ανακατεύετε καλά. Μοιράζετε σε μπολάκια ή ποτήρια και βάζετε στο ψυγείο να παγώσουν καλά. Σερβίρετε με Σιρόπι Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ ή Κουβερτούρα σε Νιφάδες ΓΙΩΤΗΣ ή φέτες πορτοκαλιού ή ξηρούς καρπούς της αρεσκείας σας.

  • 2 φάκελοι Φρουί ζελέ με γεύση Ροδάκινο ΓΙΩΤΗΣ
  • 400 ml φρέσκος ή συμπυκνωμένος χυμός ροδάκινο
  • 400 ml γιαούρτι στραγγιστό
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους