Παρασκευάζετε έναν φάκελο 'Aνθος Αραβοσίτου Στιγμής με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ και αφήνετε να κρυώσει.
Φτιάχνετε έναν φάκελο Φρουί Ζελέ Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ, κρατάτε 1 ποτήρι από το έτοιμο ζελέ και το υπόλοιπο το βάζετε στο ψυγείο να παγώσει λίγο (όχι να πήξει).
Χτυπάτε στο μίξερ 1 Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Αναμιγνύετε πολύ καλά το Garni, την κρέμα και το ζελέ (που μόλις έχει αρχίσει να πήζει). Αν θέλετε προσθέτετε και φράουλες σε κομματάκια.
Σε ειδική φόρμα για τούρτες (με σούστα στα τοιχώματα) βάζετε μια στρώση σαβαγιάρ που έχετε βουτήξει στιγμιαία σε γάλα και κονιάκ.
Αδειάζετε τη μους στη φόρμα και καλύπτετε την επιφάνεια με το ζελέ που είχατε κρατήσει. Μπορείτε να προσθέσετε και κομμάτια φράουλας στο ζελέ της επιφάνειας. Αφήνετε την τούρτα μπαβαρουάζ στο ψυγείο για τουλάχιστον 4-5 ώρες και ξεφορμάρετε.