Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο ή τη μαργαρίνη, ρίχνετε τμηματικά τη ζάχαρη, το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ και ένα-ένα τα αυγά. Συνεχίζετε το χτύπημα για 3 λεπτά. Προσθέτετε διαδοχικά, τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ με το γάλα και το ξύσμα πορτοκαλιού ή τη βανίλια ανακατεύοντας ελαφρά. Βάζετε το μίγμα του κέικ σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη μεγάλη στρογγυλή φόρμα (Νο 26) ή 2 φόρμες 23x13 εκ. ή σε 2 μικρές στρογγυλές (Νο 22). Ψήνετε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο για 1 ώρα. Αφήνετε τα κέικ να κρυώσουν στις φόρμες για 10 λεπτά και ξεφορμάρετε.