Ρίχνετε σε ένα μεγάλο μπολ το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε καλά με το χέρι. Απλώνετε τη ζύμη σε μία ταρτιέρα διαμέτρου 24-26 εκατοστών, τρυπάτε την επιφάνεια με ένα πιρούνι και ψήνετε στους 180°C αέρα, για 15 λεπτά. Αφήνετε την τάρτα να κρυώσει και ετοιμάζετε την Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Ανακατεύετε το 1/3 της έτοιμης μπεσαμέλ με τα υπόλοιπα υλικά της γέμισης και γεμίζετε την τάρτα. Στη συνέχεια, την καλύπτετε με την υπόλοιπη μπεσαμέλ, πασπαλίζετε με λίγο τυρί και ψήνετε στους 160°C στον αέρα, για περίπου 30 λεπτά.
*Η Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.