Ετοιμάζετε την Panna Cotta με Σιρόπι Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, προσθέτοντας στο γάλα που βράζει τα φύλλα δυόσμου. Κατεβάζετε από τη φωτιά και σκεπάζετε με μία μεμβράνη για 10 λεπτά. Στη συνέχεια αφαιρείτε τα φύλλα δυόσμου, ξανατοποθετείτε το κατσαρολάκι στη φωτιά, προσθέτοντας το υπόλοιπο γάλα, ρίχνετε την Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ σε κομματάκια και ανακατεύτε με πολύ απαλές κινήσεις, ώστε να λιώσει σωστά. Αδειάζετε το μίγμα σε περίπου 7 με 8 κυπελάκια και τα βάζετε στο ψυγείο να παγώσουν.
Ξεφορμάρετε και γαρνίρετε με τα μύρτιλα, τα φραμπουάζ, μικρά φυλλαράκια δυόσμου και το σιρόπι σοκολάτα που περιέχει η συσκευασία της Panna Cotta.
*Η Panna Cotta με Σιρόπι με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.