Μαρινάρετε το αρνί, προσθέτοντας αλάτι, πιπέρι, θυμάρι, δενδρολίβανο και ρίγανη. Τοποθετείτε το αρνί σε ένα αντικολλητικό ταψί και προσθέτετε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα καρότα και το σέλερι. Περιχύνετε με 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο και προσθέτετε 1 ποτήρι νερό. Ψήνετε στους 180°C για περίπου 2 ώρες (ανάλογα τον φούρνο).
Για την σάλτσα, σουρώνετε τον ζωμό από το αρνί και το βάζετε σε μία κατσαρόλα. Προσθέτετε το ξύσμα λεμονιού, τον χυμό λεμονιού, το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ και τη μουστάρδα και σιγοβράζετε για 5 λεπτά, ανακατεύοντας συνεχώς.
Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας με Μανιτάρια & γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, προσθέτοντας στο τέλος το βούτυρο και σερβίρετε μαζί με το αρνί.
*Ο Πουρές Πατάτας με Μανιτάρια & γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.