Ετοιμάζετε τις Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ και τη Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες των κουτιών αντίστοιχα.
Ετοιμάζετε τη σάλτσα τομάτας: Σε μια μικρή κατσαρόλα ρίχνετε όλα τα υλικά μαζί.
Προσθέτετε 1 φλιτζ. τσαγιού νερό και σιγοβράζετε για δέκα περίπου λεπτά.
Βράζετε το σπανάκι για ένα λεπτό, το σουρώνετε και το πατάτε καλά με τα χέρια σας για να φύγουν τα υγρά.
Ψιλοκόβετε τα κρεμμυδάκια και τον άνηθο.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνετε το ελαιόλαδο και το κρεμμύδι και σοτάρετε ελαφρά.
Στη συνέχεια προσθέτετε το σπανάκι, τον άνηθο, το μοσχοκάρυδο, αλάτι και πιπέρι.
Ανακατεύετε και αφήνετε στη φωτιά για ένα περίπου λεπτό. Το μίγμα δεν θα πρέπει να έχει υγρά.
Στο μπολ με τη μπεσαμέλ προσθέτετε τη φέτα (την οποία έχετε σπάσει με τα χέρια σας), τη μισή γραβιέρα και το μίγμα με το σπανάκι.
Ανακατεύετε καλά.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C αέρα. Γεμίζετε τις κρέπες και τις τυλίγετε.
Τις βάζετε σε ταψί με λαδόκολλα, πασπαλίζετε με την υπόλοιπη γραβιέρα και ψήνετε για περίπου 15 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα το τυρί.
Σερβίρετε, γαρνίροντας με τη σάλτσα τομάτας.
*Η Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.