Ροζέτες από πουρέ πατάτας με μανιτάρια και κρέμα τυριών

Υλικά
1 συσκευασία Πουρές Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ 
1 φάκελος Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ
250 γρ. μανιτάρια λευκά 
1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
40 ml (8 κουτ. σούπας) ελαιόλαδο 
2 κλαδάκια θυμάρι 
Χυμός από ένα πορτοκάλι 
Αλάτι
Πιπέρι 
1 κουτ. γλυκού ρίγανη 
200 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) τυρί κρέμα 
100 γρ. φέτα 
1000 ml (5 φλιτζ. τσαγιού) γάλα 
150 ml (3/4 φλιτζ. τσαγιού) νερό
 
Για το γαρνίρισμα 
Λίγα φύλλα μαϊντανού 
Εκτέλεση

Κόβετε τα μανιτάρια σε κομμάτια και τα σοτάρετε μαζί με το σκόρδο και το ελαιόλαδο.
Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι και το θυμάρι και σβήνετε με το χυμό πορτοκαλιού.
Ετοιμάζετε τη Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Σε ένα μπλέντερ ρίχνετε τη φέτα, το τυρί κρέμα, 1/4 φλιτζ. τσαγιού γάλα, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη και χτυπάτε μέχρι να γίνουν αλοιφή.
Ρίχνετε το μίγμα των τυριών στη μπεσαμέλ και ανακατεύετε καλά.
Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ με το υπόλοιπο γάλα και 3/4 φλιτζ. τσαγιού νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Βάζετε τον πουρέ σε σακούλα ζαχαροπλαστικής με κατσαρό κορνέ και κάνετε ροζέτες σε μια πιατέλα.
Κάνετε ένα άνοιγμα στον πουρέ με ένα κουτάλι και βάζετε το μίγμα των τυριών και από πάνω τοποθετείτε τα μανιτάρια. 
Γαρνίρετε με φύλλα μαϊντανού.

* Ο Πουρές Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ και η Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζονται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες αναλογίες με το γάλα.

Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies