Κόβετε τα μανιτάρια σε κομμάτια και τα σοτάρετε μαζί με το σκόρδο και το ελαιόλαδο.
Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι και το θυμάρι και σβήνετε με το χυμό πορτοκαλιού.
Ετοιμάζετε τη Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Σε ένα μπλέντερ ρίχνετε τη φέτα, το τυρί κρέμα, 1/4 φλιτζ. τσαγιού γάλα, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη και χτυπάτε μέχρι να γίνουν αλοιφή.
Ρίχνετε το μίγμα των τυριών στη μπεσαμέλ και ανακατεύετε καλά.
Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ με το υπόλοιπο γάλα και 3/4 φλιτζ. τσαγιού νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Βάζετε τον πουρέ σε σακούλα ζαχαροπλαστικής με κατσαρό κορνέ και κάνετε ροζέτες σε μια πιατέλα.
Κάνετε ένα άνοιγμα στον πουρέ με ένα κουτάλι και βάζετε το μίγμα των τυριών και από πάνω τοποθετείτε τα μανιτάρια.
Γαρνίρετε με φύλλα μαϊντανού.
* Ο Πουρές Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ και η Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζονται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες αναλογίες με το γάλα.