Για τη ζύμη της τάρτας: Ζυμώνετε τα υλικά και προσθέτετε λίγο νερό ή αλεύρι ανάλογα με την εμφάνιση (η ζύμη δεν θα πρέπει να κολλάει στα χέρια). Την αφήνετε 1 ώρα να ξεκουραστεί. Ανοίγετε τη ζύμη και την απλώνετε σε ταρτιέρα διαμέτρου 26 εκατοστών.
Για τη γέμιση: Σοτάρετε στο ελαιόλαδο, το πράσο και το κρεμμύδι. Ρίχνετε το σπανάκι και ανακατεύετε μέχρι να πιει τα υγρά του. Προσθέτετε το καλαμπόκι.
Ετοιμάζετε τον κιμά σόγιας σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σβήνετε με το κρασί προσθέτετε το κρεμμύδι, αλάτι , πιπέρι και τη μουστάρδα και σιγοβράζετε μέχρι να εξατμισθούν τα υγρά. Προσθέτετε και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε.
Απλώνετε στη ζύμη τη γέμιση και τοποθετείτε τις φέτες τομάτας από πάνω.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 °C στον αέρα για μισή ώρα περίπου.