Ετοιμάζετε τη βάση τάρτας: Σε ένα μπολ, ανακατεύετε το βούτυρο που είναι σε θερμοκρασία δωματίου με την άχνη ζάχαρη, προσθέτετε το αυγό και χτυπάτε με σύρμα. Ρίχνετε και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε καλά. Αφήνετε τη ζύμη σκεπασμένη με μεμβράνη στο ψυγείο, για περίπου 20 λεπτά. Την ανοίγετε με πλάστη και τη βάζετε σε ταρτιέρα, διαμέτρου 26-28 εκατοστών. Τρυπάτε με πιρούνι και ψήνετε στους 180°C, για περίπου 25 λεπτά.
Λιώνετε τη Κουβερτούρα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ, σε μπεν μαρί. Ζεσταίνετε την κρέμα γάλακτος και την προσθέτετε στην κουβερτούρα. Προσθέτετε το μέλι και το βούτυρο, ανακατεύετε και ρίχνετε την γκανάζ στην τάρτα. Τη βάζετε στο ψυγείο να παγώσει, για περίπου μισή ώρα. Με τον ίδιο τρόπο ετοιμάζετε και το δεύτερο μίγμα με την Κουβερτούρα 65% κακάο ΓΙΩΤΗΣ και βάζετε την τάρτα στο ψυγείο να παγώσει. Γαρνίρετε με τα φουντούκια και φρούτα.