Βάζετε στον κάδο του μίξερ το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ και το αλάτι και τα ανακατεύετε. Σε ένα άλλο μπολ, ρίχνετε τη ζάχαρη, το γάλα χλιαρό (γύρω στους 30 °C) και την Μαγιά Στιγμής ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε να διαλυθεί καλά και να ενεργοποιηθεί. Ρίχνετε το μίγμα υγρών μέσα στον κάδο με το αλεύρι και ανακατεύετε σε μέτρια ταχύτητα για 1-2 λεπτά. Στη συνέχεια, προσθέτετε τα αυγά σιγά-σιγά και τέλος το βούτυρο σε κύβους. Συνεχίζετε το χτύπημα σε μέτρια ταχύτητα για 2-3 λεπτά.
Αλευρώνετε τον πάγκο και δουλεύετε λίγο τη ζύμη με τα χέρια. Την τυλίγετε με μεμβράνη και την αφήνετε για 2 ώρες στο ψυγείο. Στη συνέχεια, τη χωρίζετε σε δύο μέρη και την ανοίγετε με τη βοήθεια του πλάστη σε 2 παραλληλόγραμμα σχήματα. Απλώνετε τη μισή πραλίνα φουντουκιού και τη μισή ποσότητα από την Κουβερτούρα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ σε κάθε ζύμη και ρολάρετε έτσι ώστε να δημιουργήσετε 2 κυλίνδρους. Τους βάζετε στο ψυγείο για 20 λεπτά. Αφού παγώσουν λίγο τους βγάζετε και τους κόβετε κατά μήκος, ώστε να δημιουργήσετε 4 λωρίδες ζύμης.
Σε μία στρογγυλή φόρμα διαμέτρου 26-28 εκατοστών, στρώνετε χαρτί ψησίματος. Παίρνετε τα 2 κομμάτια, τα πλέκετε κοτσίδα και τα απλώνετε στη φόρμα, ξεκινώντας από το τοίχωμα και αφού το καλύψετε πηγαίνετε προς τα μέσα της φόρμας. Έπειτα, κάνετε κοτσίδα με τα άλλα δύο κομμάτια και συνεχίζετε μέσα στη φόρμα πηγαίνοντας προς το κέντρο.
Σκεπάζετε και το αφήνετε 40 λεπτά να φουσκώσει (εάν θέλετε το αλείφετε με αυγό για καλύτερο χρώμα) και στη συνέχεια το ψήνετε στους 170°C για 40-45 λεπτά.