Ετοιμάζετε το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο φάκελο, χρησιμοποιώντας 300ml γάλα. Αναμιγνύετε το τριμμένο μπισκότο με τα φουντούκια και το βούτυρο, και τοποθετείτε το μίγμα μπισκότου σε μία μακρόστενη φόρμα, βάζοντας λαδόκολλα για να μπορέσετε να το βγάλετε κατά το σερβίρισμα. Ψήνετε το μπισκότο για 15 λεπτά στους 170°C και το βάζετε στο ψυγείο για 20 λεπτά, ώστε να παγώσει. Στη συνέχεια, απλώνετε το έτοιμο Άνθος Αραβοσίτου, το αφήνετε να κρυώσει και τοποθετείτε τα βατόμουρα, γεμίζοντας όλη την επιφάνεια. Αφήνετε στο ψυγείο για άλλα 30 λεπτά, πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη και σερβίρετε.
*Το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.