Πάσχα

  •  Πλιγούρι με παντζάρια, σταφίδες & φέτες πορτοκάλι
    Πλιγούρι με παντζάρια, σταφίδες & φέτες πορτοκάλι
    Μουλιάζετε το Πλιγούρι Fytro, όπως αναγράφεται στις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Aρνάκι στη γάστρα με πουρέ καρότου και καραμελωμένα κρεμμύδια
    Aρνάκι στη γάστρα με πουρέ καρότου και καραμελωμένα κρεμμύδια
    Για το αρνί: Σοτάρετε τα λαχανικά με το ελαιόλαδο. Σβήνετε με το κρασί. Μαρινάρετε το αρνί με τα μπαχαρικά και τα μυρωδικά.
  • Κατσικάκι με Πουρέ Πατάτας
    Κατσικάκι με Πουρέ Πατάτας
    Αλατοπιπερώνετε το κρέας και το πανάρετε με το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις. Το σοτάρετε σε 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο για 10 λεπτά περίπου. Προσθέτετε ένα κρεμμύδι και τα σκόρδα ψιλοκομμένα και ψήνετε για 3 λεπτά ακόμα.
  • Πατάτες Dofen
    Πατάτες Dofen
    Πλένετε και βράζετε τις πατάτες μέχρι να μαλακώσουν και τις αφήνετε να κρυώσουν καλά. Τις ξεφλουδίζετε και τις κόβετε σε ροδέλες. Τις στρώνετε σε μία μακρόστενη φόρμα, τις ραντίζετε με 2 κουταλάκια σούπας λιωμένο βούτυρο και πασπαλίζετε με λίγη γραβιέρα και μοσχοκάρυδο. Σοτάρετε το σκόρδο στο βούτυ
  • Σουφλέ τυριών
    Σουφλέ τυριών
    Αφού βουτυρώσετε το πυρέξ (διάσταση 22 x 36 εκατοστά), στρώνετε 1 φύλλο κρούστας στη βάση και στη συνέχεια προσθέτετε 2 φύλλα τσαλακωμένα.
Ρυθμίσεις cookies