Διαλύετε τη μαγιά σε 1/2 φλιτζάνι τσαγιού χλιαρό νερό και προσθέτετε όλα τα υλικά για τη ζύμη. Ζυμώνετε και αφήνετε τη ζύμη να ξεκουραστεί σε ζεστό μέρος για 1 ώρα περίπου...
Τσιγαρίζετε στο ελαιόλαδο το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, προσθέτετε τον κιμά, αλάτι, πιπέρι, την τομάτα, ένα φλιτζάνι τσαγιού νερό και σιγοβράζετε μέχρι να ψηθεί ο κιμάς. Κόβετε τα κολοκύθια σε ψιλές φέτες, τα αλευρώνετε και τα τηγανίζετε...
Βάζετε στο μπολ του μίξερ τα αυγά, το αλεύρι και τα ζυμώνετε. Προσθέτετε τη μαγιά, το γάλα, το ελαιόλαδο, τα τυριά, αλάτι, πιπέρι και τα μυρωδικά και ανακατεύετε καλά...
Διαλύετε τη μαγιά σε 1/2 φλιτζάνι τσαγιού χλιαρό νερό και προσθέτετε όλα τα υλικά εκτός από τις ελιές, τα αμύγδαλα και τη ρίγανη. Ζυμώνετε και αφήνετε τη ζύμη να ξεκουραστεί σε ζεστό μέρος για 1 ώρα περίπου. Τη χωρίζετε σε 3 μέρη και την ανοίγετε σε 3 παραλληλόγραμμα φύλλα...
Βάζετε στο μπολ του μίξερ όλα τα υλικά για τη ζυμή και ζυμώνετε. Τοποθετείτε τη ζύμη στο ψυγείο να κρυώσει και μετά τη βάζετε ανάμεσα σε 2 λαδόκολλες και την ανοίγετε σε λεπτό φύλλο. Τοποθετείτε τη ζύμη σε στρογγυλό βουτυρωμένο ταψί, διαμέτρου περίπου 24 εκατοστών, έτσι ώστε να καλύπτει και τα πλαϊνά του ταψιού...