Bάζετε στη φωτιά την κρέμα γάλακτος, το σιρόπι, το ΗΕΜΟ, το βούτυρο και τα αφήνετε να ζεσταθούν.
Προσθέτετε την Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει.
Kατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε την πούδρα φουντουκιού.
Αφήνετε το μίγμα στο ψυγείο να πήξει.
Άλειμμα με HEMO
Υλικά
- 50 ml (1/4 φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος light
- 50 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) Σιρόπι Καραμέλας ΓΙΩΤΗΣ
- 100 γρ. (2/3 φλιτζ. τσαγιού) HΕΜΟ
- 150 γρ. (2/3 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
- 1/2 φακελάκι Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
- 50 γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) πούδρα φουντουκιού
Εκτέλεση
Υλικά
- 50 ml (1/4 φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος light
- 50 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) Σιρόπι Καραμέλας ΓΙΩΤΗΣ
- 100 γρ. (2/3 φλιτζ. τσαγιού) HΕΜΟ
- 150 γρ. (2/3 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
- 1/2 φακελάκι Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
- 50 γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) πούδρα φουντουκιού
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο
2/5 = Εύκολο
3/5 = Μέτριο
4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια
5/5 = Για προχωρημένους