Προετοιμάζετε τη Σόγια Κιμά Fytro σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Ψιλοκόβετε όλα τα λαχανικά και τα σοτάρετε στο ελαιόλαδο μαζί με τη σόγια κιμά, μέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά από την κατσαρόλα.
Βράζετε το Κινόα Fytro σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Το σουρώνετε πολύ καλά και το βάζετε ανάμεσα σε 2 πετσέτες, έτσι ώστε να μην υπάρχει καθόλου υγρασία.
Πλένετε και ψιλοκόβετε τα λαχανικά. Σοτάρετε στο σησαμέλαιο, το φρέσκο τζίντζερ και το σκόρδο. Προσθέτετε τα λαχανικά, τα μπαχαρικά και την σόγια sauce και τα αφήνετε να σιγοψηθούν μέχρι να μαλακώσουν.