Ετοιμάζετε τη ζύμη, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού 1·2·Bake! Μίγμα για Ζύμη Πίτσας. Σοτάρετε το σκόρδο με το λάδι προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά για τη σάλτσα και σιγοβράζετε.
Σοτάρετε ελαφρά τις πιπεριές με 2 κουτ. σούπας λάδι, αλάτι και πιπέρι και τις αφήνετε στην άκρη. Σοτάρετε το κρέας με το υπόλοιπο λάδι, το κρεμμύδι, το πράσο και το σκόρδο.
Βάζετε στον κάδο του μίξερ το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ και το αλάτι και τα ανακατεύετε. Σε ένα άλλο μπολ, ρίχνετε τη ζάχαρη, το γάλα χλιαρό (γύρω στους 30 °C) και την Μαγιά Στιγμής ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε να διαλυθεί καλά και να ενεργοποιηθεί.
Σοτάρετε τα κρεμμύδια, το πράσο και το σκόρδο στο ελαιόλαδο, σβήνετε με κρασί και αλατοπιπερώνετε. Αφού πιει όλα τα νερά ρίχνετε και το σπανάκι και συνεχίζετε το ψήσιμο μέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά...