Πασχαλινές συνταγές

  • Πίτσα λαγουδάκι
    Πίτσα λαγουδάκι
    Ετοιμάζετε τη ζύμη, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού 1·2·Bake! Μίγμα για Ζύμη Πίτσας. Σοτάρετε το σκόρδο με το λάδι προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά για τη σάλτσα και σιγοβράζετε.
  • Μοσχάρι ραγού με πουρέ πατάτας
    Μοσχάρι ραγού με πουρέ πατάτας
    Σοτάρετε ελαφρά τις πιπεριές με 2 κουτ. σούπας λάδι, αλάτι και πιπέρι και τις αφήνετε στην άκρη. Σοτάρετε το κρέας με το υπόλοιπο λάδι, το κρεμμύδι, το πράσο και το σκόρδο.
  • Τάρτα σφολιάτας με μπεσαμέλ και αυγό
    Τάρτα σφολιάτας με μπεσαμέλ και αυγό
    Ανακατεύετε τα υλικά για τη σφολιάτα μέχρι να δημιουργηθεί μία ομοιόμορφη ζύμη και τη βάζετε στο ψυγείο για 20 λεπτά.
  • Babka cake
    Babka cake
    Βάζετε στον κάδο του μίξερ το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ και το αλάτι και τα ανακατεύετε. Σε ένα άλλο μπολ, ρίχνετε τη ζάχαρη, το γάλα χλιαρό (γύρω στους 30 °C) και την Μαγιά Στιγμής ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε να διαλυθεί καλά και να ενεργοποιηθεί.
  • Κανελόνια με Μπεσαμέλ
    Κανελόνια με Μπεσαμέλ
    Σοτάρετε τα κρεμμύδια, το πράσο και το σκόρδο στο ελαιόλαδο, σβήνετε με κρασί και αλατοπιπερώνετε. Αφού πιει όλα τα νερά ρίχνετε και το σπανάκι και συνεχίζετε το ψήσιμο μέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά...
Ρυθμίσεις cookies