Διαλύετε τη Μαγιά σε 3 κουταλιές χλιαρό γάλα, προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνετε στο μίξερ μέχρι να γίνει μία μαλακιά και αφράτη ζύμη. Την αφήνετε να φουσκώσει...
Βάζετε όλα τα υλικά για τη ζύμη σε ένα μπολ και ζυμώνετε με το χέρι μέχρι να γίνει ομοιόμορφη, εύπλαστη και απαλή. Την καλύπτετε με πλαστική μεμβράνη...
Τσουρεκάκια με σταφίδες και κανέλα (Danish Pastry)
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνετε λίγο το γάλα, το νερό και τις 2 κουταλιές σούπας βούτυρο. Τα αδειάζετε στο μπολ του μίξερ, προσθέτετε τη μαγιά και τη ζάχαρη και τα αφήνετε μέχρι να αρχίσει η μαγιά να αφρίζει.